توضیحات کامل :

پکیج (پروتکل) آموزشی درمانی مهارت های ارتباطی در 56 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توضیحات ابتدایی

آماده سازی در 8 جلسه درمانی

طراحی شده به صورت آموزش گروهی

آماده شده در  56 صفحه (فونت B lotus)

فرمت فایل : ورد (word) با فرمت  doc

نوع تایپ متن : کاملا استاندارد و قابل ویرایش

دارای رفرنس معتبر و به شیوه  APA

 

توجه : متن جلسات داخل فایل دقیقا به همین شکلی است که در توضیحات پایین آمده است. چنانچه اینجا شرح خاصی برای جلسه نمیبینید، داخل فایل نیز به همین صورت است. چنانچه شرح جلسه اینجا آورده شده باشد، یعنی فایل دریافتی نیز حاوی شرح جلسات است.

 

فهرست مطالب

جلسه اول
جلسه دوم
جلسه سوم
جلسه چهارم
جلسه پنجم
جلسه ششم
جلسه هفتم
جلسه هشتم
مهارت های ارتباطی
ارتباط زناشویی
ارتباط  و اهمیت آن
اهداف و ویژگی های ارتباط
مهارت های ارتباطی و آموزش آن
مهارت های ارتباطی در اسلام
رویکرد غنی سازی ارتباط
اصول اساسی درمان غنی سازی ارتباط
چگونگی آموزش مهارت های غنی سازی ارتباط
برنامه ارتقاء ارتباط (RE )
مروری بر تحقیقات انجام شده 
پیشینه داخلی 
پیشینه خارجی
منابع

 

نمونه جلسات که در این پروتکل وجود دارد

جلسه اول


پیش آزمون. ارائه رهنمودهایی برای مشارکت اعضاء و تشریح چگونگی انجام کار
معرفی پژوهشگر، معرفی اعضاء
بيان اينكه شيوه هاي برقراري ارتباط با ديگران آموختني و قابل اصلاح است.
بيان اهداف و تكليف دادن به آزمودني ها كه تا جلسه آينده در ارتباطات خود دقت بيشتري كرده، چند ارتباط خود با ديگران را در كلاس بيان كنند.
توضیح خطوط کلی جلسات برای اعضاء

جلسه دوم


آشنایی با چهارچوب کلی بحث 
تعریف ارتباط و رابطه
نحوه آماده سازي و خاتمه يك ارتباط مفيد
حركت در جهت رفع موانع مؤثر و بهبود يك ارتباط اثر بخش
شرح جلسه::::::
طی تعریفی که محققان از مفهوم مهارت های ارتباطی ارائه داده اند، این مهارت ها عبارتند از توانایی برقراری ارتباط با دیگران به شکل کارآمد و مؤثر، لازم است که این رابطه در عین اینکه برای خود شخص مفید است، برای شخص مقابل هم سود داشته باشد. به عبارت دیگر مهارت های ارتباطی که بعضا مهارت های اجتماعی یا مهارت های بین فردی نیز نامیده می شوند، عبارتند از توانایی فرد برای ارتباط برقرار کردن با دیگران در جهت برآورده نمودن نیازها، خواسته ها، حق و حقوق با تعهدات به شیوه ای قابل قبول بدون اینکه به نیازها، خواسته ها، حق و حقوق یا تعهدات دیگران صدمه ای وارد آورد. هدف شما ممکن است دفع یک سوء تفاهم، تشریح یک ایده، دلداری دادن به دوستتان، پافشاری روی نظرتان، توجیه کردن استادتان در مورد ضرورت موضوعی که به عنوان تحقیق در نظر گرفته اید ویا قانع کردن دیگران جهت تجدیدنظر در رفتارهایشان باشد؛ هر چه ما در برقراری ارتباط کارآمدتر باشیم، احتمال دستیابی به هدف بیشتر میسر خواهد بود (امانی و لطافتی، 1393).
مهارت های ارتباطی به منزله آن دسته از مهارت هایی هستند که به واسطه آنها افراد می توانند درگیر تعامل های بین فردی و فرایند ارتباط شوند؛ یعنی فرایندی که افراد در طی آن، اطلاعات، افکار و احساس های خود را از طریق مبادله پیام های کلامی و غیرکلامی با یکدیگر در میان می گذارند (جاکوبسکی و همکاران، 2011). این مهارت ها مشتمل بر مهارت های فرعی با خرده مهارتهای مربوط به "درک پیامهای کلامی و غیر کلامی "، " نظم دهی به هیجانها "، "گوش دادن "، "بینش نسبت به فرایند ارتباط  " و " در ارتباط " است که اساس مهارت های ارتباطی را تشکیل می دهند (خوشکام، 1392). این مهارت ها از چنان اهمیتی برخوردارند که نارسایی آنها می تواند با احساس تنهایی، اضطراب اجتماعی، افسردگی، حرمت خود  پایین، و عدم موفقیت های شغلی و تحصیلی همراه باشد (هانسون و لندبلند، 2014).

 

چرا اعتماد به ما ؟
وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی (ofmas.ir) می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است .