پروپوزال رابطه ی میزان رضایت قلبی دختر باکره در زمان عقد و میزان رضایت زناشویی او در طول زندگی مشترک در 16 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
پروپزال کارشناسی ارشد شامل:
مقدمه و بیان مساله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف اصلی و فرعی پژوهش
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
پیشینه پژوهش
طرح پژوهش
جامعه و نمونه پژوهش
روش نمونه گیری
ابزار های پژوهش
روش جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
فایل به صورت ورد و با فرمت doc می باشد و قابل ویرایش می باشد.
قسمت هایی از پروپزال:
بیان مسالهی پژوهش
به اعتقاد روانشناسان هدف بهداشت روانی کاهش بیماریها و عوارض ناشی از آن است. برای تأمین بهداشت روانی راحتترین و کمهزینهترین کار پیشگیری از وقوع مسایلی است که ممکن است سلامت روان فرد را به خطر بیندازد.(شاملو،1386) این الگو قابل تطبیق با علوم اجتماعی و مشکلات اجتماعی نیز میباشد. با توجه به اینکه مواجه با اثرات نامطلوب یک آسیب اجتماعی نیازمند وقت و هزینهی بیشتری میباشد، لزوم اهمیت دادن به مسألهی پیشگیری در مراحل اولیه قابل درک است. برای جلوگیری از طلاق (عاطفی یا قانونی) اولین قدم پیشگیری و نخستین اقدامات مربوط به دورهی قبل از عقد ازدواج است. ویکی از شرطهایی که ما را به تشکیل خانوادهای سالم و بسامان امیدوار میکند تفاهم و علاقهی زوجین به هم قبل از ازدواج میباشد. در صورت عدم وجود چنین علاقهای امکان جدایی عاطفی یا قانونی زوجین پس از ازدواج وجود دارد.
انجام مراسم خواستگاری از سوی مرد را میتوانیم نشان رضایت او برای ازدواج درنظر بگیریم. حال آنکه درمواردی بر اثر دخالت خانوادهها و شکلهای خاصی از ازدواج این رضایت گاهی وجود ندارد. مانند رسم ازدواجی مانند "لویرا" [1] که در آن به خوبی دیده میشود جامعه مرد را مجبور میکند تا بیوهی برادر خود را به همسری برگزیند حتّا اگر به این کار رغبتی نداشته باشد.(ساروخانی،1381) اما به دلیل کم بودن این موارد از یکسو و عدم نیاز قانونی مرد به رضایت خانواده برای ازدواج از سوی دیگر اساس مطالعهی خود را بر شیوههای آگاهی یافتن از رضایت دختر در زمان ازدواج قرار میدهیم.
[1]Levirate
- هدف و متغییرهای پژوهش
- هدف پژوهش بررسی رابطهی بین میزان رضایت قلبی دختر باکره در زمان عقد و و میزان رضایت زناشویی او در طول زندگی مشترک است. که در این بررسی میزان رضایت قلبی در زمان عقد نکاح، متغیر مستقل و میزان رضایت زناشویی در طول زندگی مشترک، متغیر وابسته است.
فرضیه ی پژوهش
- بین میزان رضایت قلبی دختر باکره در زمان عقد و رضایت زناشویی او رابطه وجود دارد.