پروپوزال اثربخشی آموزش مهارت های ارتباطی بر بهبود نگرش به عشق و کاهش دلزدگی زناشویی در 20 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
پروپزال کارشناسی ارشد شامل:
مقدمه و بیان مساله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف اصلی و فرعی پژوهش
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
پیشینه پژوهش
طرح پژوهش
جامعه و نمونه پژوهش
روش نمونه گیری
ابزار های پژوهش
روش جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
فایل به صورت ورد و با فرمت doc می باشد و قابل ویرایش می باشد.
قسمت هایی از پروپزال:
مقدمه و بیان مسئله
ازدواج موفق، سرچشمه و اساس یک ارتباط سالم فردی و اجتماعی است. رابطه زناشویی میتواند دستمایه شادی، و در غیراین صورت منبع بزرگ رنج و تألم باشد. با تغییر و تحولات اجتماعی و اقتصادی، اساس ازدواج از قرارداد بین والدین به انتخاب همسر و آزادی انتخاب تغییر کرد و علاوه بر مسائل اجتماعی و اقتصادی، جاذبه رومانتیک و نیازهای شخصی اساس انتخاب همسر شد (ساویز، کاکاوند و بخت آزما، 1384).
در جوامع امروز دلایل اساسی ازدواج عمدتاً عشق و محبت، داشتن شریک و همراه در زندگی، ارضای انتظارات عاطفی-روانی و افزایش شادی و خشنودی است. اساس و اهداف ازدواج مستلزم تغییر انتظارات، وظایف و نقشها و افزایش مهارت همسران برای تحققاین اهداف و نیازهاست. افزایش طلاق و نارضایتی زناشویی نشان دهنده نیاز همسران به مداخلات و آموزشهای تخصصی دراین زمینه است (برنشتاین[1]،1380 ؛ ترجمه توزنده جانی و کمال پور، 1380).
پژوهشها نشان میدهند که زوج هایی روابط پایا و پر دوام را تحقق میبخشند که با مهارتهای میان فردی، مثل: گوش دادن، ارتباط روشن، مذاکره، برخورد مؤثر با خشم و ... آشنایی دارند (ساویز و همکاران، 1384).
از سویی تجارب کلینیکی مشاوره با زوجها نشان داده است که ناکامی زوجها در حل اختلافات زناشویی، در موارد بسیاری ناشی از ضعف مهارت زوجها در حفظ و پرورش عشق و علاقه اوایل آشنایی است (ابراهیمی،1382). عشق از جمله هیجانات بسیار مهم زندگی است که درعینحال سوءتفاهمهای بسیاری درباره آن وجود دارد. مغز انسانها به طور طبیعی برای ارتباط با دیگران سیم کشی شده است. ما تنهایی و طرد را همچون خطراتی دردناک برای بقا تجربه میکنیم. به خاطر دلایل زیستی و فرهنگی ما براین باوریم که نیازمند تجربه کامل عشقی ماندگار هستیم. بااین وجود در واقع عشق لزوماً وضعیتی تغییرناپذیر و ماندگار یا چیزی که بیرون از خود پیدا کنیم نیست. بلکه موضوعاین است که پتانسیل عشق درون ما قرار دارد و عبارت است از اراده و تمایل ما به دوست داشتن دیگران و اهمیت دادن به آنها. عشق طولانی مدت به طور خودکار به وجود نمیآید
[1]. Berneshtain,F,M
هدف پژوهش
هدف پژوهش حاضر این است که بررسی کند آیا آموزش مهارتهای ارتباطی بر بهبود نگرش به عشق و کاهش دلزدگی زناشویی موثر میباشد.
فرضیه پژوهش
آموزش مهارتهای ارتباطی بر بهبود نگرش به عشق موثر میباشد.
آموزش مهارتهای ارتباطی بر کاهش دلزدگی زناشویی موثر میباشد.