پروپوزال مقایسه ابعاد شخصیتی و مکانیزم های دفاعی در بیماران قلبی و افراد عادی در 11 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
پروپزال کارشناسی ارشد شامل:
مقدمه و بیان مساله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف اصلی و فرعی پژوهش
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
پیشینه پژوهش
طرح پژوهش
جامعه و نمونه پژوهش
روش نمونه گیری
ابزار های پژوهش
روش جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
فایل به صورت ورد و با فرمت doc می باشد و قابل ویرایش می باشد.
قسمت هایی از پروپزال:
مقدمه و بیان مسئله
تا اوایل قرن گذشته، بیماریهای عفونی و واگیر عامل اصلی مرگ بودند، اما اکنون این بیماریها تا حد زیادی کنترل شده و بیماریهای مزمن به عنوان عامل مرگ و میر تبدیل شدهاند (1). بیماریهای قلبی و عروقی از جمله علل اساسی مرگ و میر و عامل یک سوم مرگهای اتفاق افتاده در جهان هستند. در ایران شیوع بیماریهای عروق كرونر و مرگ و میر حاصل از آن رو به افزایش می باشد، به گونه ای كه این بیماری 46/0 از علل مرگ و میر را به خود اختصاص میدهد و میزان بروز آن در 100 هزار نفر، 4/181 میباشد (2).
استرسهای حاد و مزمن روانشناختی با آسیبشناسی بیماریهای قلبی- عروقی ارتباط دارد (3). اما متغیرهای تعیینكننده تجربه این استرسها به عنوان عامل خطر قلبی كمتر شناخته شده است (4). در این میان متغیر شخصیت تعیین کننده مهمی در تجربه استرس است. بنابراین یکی از متغیرهای مهم اثرگذار دیگر بر بیماری عروق کرونری، ویژگیهای شخصیتی است. بر اساس نظریه آیزنک شخصیت دارای سه عامل مزاجی برونگرایی، نورزگرایی و پیسکوزگرایی است. فرد برونگرا، دارای مشخصههای جامعهطلبی، برانگیختگی، خوشبینی و نیاز به محرک است. نورزگرایی مبین شدت واکنشهای هیجانی است. افراد دارای این ویژگی، واکنشهای شدید و درازمدتی نسبت به تنیدگی نشان میدهند. عامل پسیکوزگرایی از لحاظ رفتاری بر اساس بیرحمی، عدم حساسیت اجتماعی، فقدان هیجانپذیری و بی توجهی نسبت به خطر مشخص میشود (5).
بر اساس نتایج حاصل از پژوهشهای متعدد، افراد مبتلا به CHD در مقایسه با غیر بیمار، در عامل نورزگرایی در سطح بالاتر و در عامل برونگرایی در سطح پایینتری قرار دارند (6). پژوهش وندرینگ و همکاران (7) نشان داد که ویژگیهای شخصیتی درونگرایی- برونگرایی، اختلالات روانشناختی، انفعال و شکایات جسمانی با بیماری قلبی عروقی رابطه دارند. همچنین در پژوهش بهروز و همکاران (8) نشان داده شد که نورزگرایی و پسیکوزگرایی مبتلایان به بیماری قلبی و عروقی بیشتر از افراد سالم و برونگرایی آنان کمتر از افراد سالم بود.
هدف پژوهش:
هدف پژوهش حاضر مقایسه ویژگیهای شخصیتی و مکانیزمهای دفاعی در بیماران قلبی و افراد عادی است.
فرضیه های پژوهش:
بین ویژگیهای شخصیتی در بیماران قلبی و افراد عادی تفاوت وجود دارد.
بین مکانیزمهای دفاعی در بیماران قلبی و افراد عادی تفاوت وجود دارد.