پروپوزال رابطه سبک های دلبستگی و هوش معنوی با نگرش دینی در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
پروپزال کارشناسی ارشد شامل:
مقدمه و بیان مساله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف اصلی و فرعی پژوهش
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
پیشینه پژوهش
طرح پژوهش
جامعه و نمونه پژوهش
روش نمونه گیری
ابزار های پژوهش
روش جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
فایل به صورت ورد و با فرمت doc می باشد و قابل ویرایش می باشد.
قسمت هایی از پروپزال:
مقدمه و بیان مسئله
نگاهی به سیر تاریخی زندگی انسان همواره نشان میدهد که انسانها به دین و به تبع آن به تربیت دینی توجه داشتهاند و دین به عنوان عنصری تعیین کننده، در زندگی انسان بوده است. از این روی، انسانها همواره سعی نمودهاند تا با تربیت دینی مناسب به پرورش افرادی بپردازد که توان زندگی مناسب در جامعه را داشته باشند (1). رفتارهاوعقایدمذهبیتاثیرمثبتیدرمعنادارکردنزندگیدارند.رفتارهایی ازقبیل توکل به خداوند، عبادت وزیارت و... میتوانند از طریق ایجاد امید وتشویق به نگرشهای مثبت، موجب آرامش درونی فرد شوند (2) (الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ) (همان كسانى كه ایمان آوردهاند و دلهایشان به یاد خدا آرام مىگیرد آگاه باش كه با یاد خدا دلها آرامش مىیابد. الرعد، آیه 28)(3).
داشتتن معنا و هدف در زندگی، احساس تعلق داشتن به منبعی والا، امیدواری به یاری خداوند در شرایط مشکلزای زندگی، بهرهمندی از حمایتهای اجتماعی ومعنوی همگی ازجمله روشهایی هستندکه افراد مذهبی با دارا بودن آنها میتوانند در مواجهه با حوادث فشارزای زندگی، آسیب کمتری را متحمل شوند (2). باور به این که خدایی هست که موقعیت را کنترل میکند و ناظر بر بندگان است تا حد بسیاری، اضطراب مرتبط با موقعیت را کاهش میدهد به طوری که اغلب افراد مومن ارتباط خود را با خداوند مانند یک دوست بسیار صمیمی، توصیف میکنند و معتقدند میتوان از طریق اتکا و توسل به خداوند اثر موقعیتهای غیرقابل کنترل را به طریقی کنترل نمود (4). از سوی دیگر، دین در عصر کنونی با چالشهای مواجه شده، به ویژه با تسلط بشر بر نیروهای طبیعت، پیشرفت زندگی و گسترش انسانگرایی محض، ابتدا به نظر رسید که خدا و به طور کلی ماوراءالطبیعه و متافیزیک به مفهوم نیروی برتر و دست نیافتنی، در حال از بین رفتن است و دینداری در زندگی به پستوهای ذهن رانده میشود (5).
هدف پژوهش
هدف این پژوهش عبارت است از اینکه سبکهای دلبستگی و هوش معنوی با نگرش دینی در دانشآموزان متوسطه شهرستان آمل رابطه دارد.
سوال پژوهش
آیا بین سبک دلبستگی و نگرش دینی رابطه وجود دارد؟
آیا بین هوش معنوی و نگرش دینی رابطه وجود دارد؟
آیاسبک دلبستگی و هوش معنوی توان پیش بینی نگرش دینی را دارند؟