پروپوزال بررسی کارآمدی آموزش مدیریت استرس به شیوه شناختی – رفتاری بر واکنش های هیجانی منفی و کیفیت روابط والد-فرزندی زنان سرپرست خانوار در 16 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
پروپزال کارشناسی ارشد شامل:
مقدمه و بیان مساله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف اصلی و فرعی پژوهش
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
پیشینه پژوهش
طرح پژوهش
جامعه و نمونه پژوهش
روش نمونه گیری
ابزار های پژوهش
روش جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
فایل به صورت ورد و با فرمت doc می باشد و قابل ویرایش می باشد.
قسمت هایی از پروپزال:
مقدمه و بیان مسئله
زنان سرپرست خانواده از جمله گروههای آسیب پذیر اجتماع هستند که عواملی چون طلاق، اعتیاد یا از کارافتادگی همسر، رها شدن توسط مردان مهاجر و بی مبالاتی موجب آسیب پذیرتر شدن این طیف وسیع از خانوادههای ایرانی میشود. براساس تعریف سازمان بهزیستی، زنان سرپرست خانواده، زنانیاند که عهدهدار تامین معاش مادی و معنوی خود و اعضای خانوادهشان هستند (خسروی، 1380). تحقیقات صورت گرفته نشان میدهد، امروزه 60 درصد از زنان جهان، نانآور خانواده هستند، و 5/37 درصد خانوارهای جهان را زنان سرپرستی میكنند (مطیع،1387؛ به نقل از تاتینا بلداجی، فروزان و رفیعی، 1389). براساس سرشماری سال 1385، میزان سهم زنان در سرپرستی خانوادههای ایرانی،4/9 بود که این میزان در سال 1375، 4/8 درصد بوده و طی یک دهه از رشد یک درصدی برخوردار بوده است. بنابراین بطور متوسط سالانه 60 هزار زن در کشور بیسرپرست میشوند (مرکز آمار ایران، 1385). این گروه، عمدتاً از خانوادههای فقیر جامعه هستند، بطوری که در حال حاضر، 29درصد از خانوادههای دهک اول اقتصادی را، زنان سرپرست خانواده یا خانوادههای بی سرپرست تشکیل میدهد(مدنی، 1381).
انتقال ناگهانی سرپرستی از شوهر به زن باعث بوجود آمدن رشتهای از ناامنی و وظایف مضاعف از جمله: از دست دادن درآمد، تربیت فرزندان و ایفای نقشهای مختلف برای زنان میشود. در نتیجه اثر معکوس بر سلامت روان این زنان گذاشته و مسایل بهداشتی جدیدی را به بار میآورد (حسینی، فروزان و امیرفریار، 1388). در این راستا، هرماندز، آندرا و گونزالس[1] (2009) بیان میدارند که زنان سرپرست خانوار از کیفیت زندگی پایینتر و افسردگی بیشتری در مقایسه با سایر زنان برخوردار هستند. به واقع زنان، با سرپرست شدن، به علت تعدد و تعارض نقشها، آرامش روانی خود را از دست میدهند، احساس تنهایی میکنند و دچار اضطراب و افسردگی میشوند (منک و وانگر[2]، 1997).
[1] Hernandez, Aranda & Gonzalez
[2]Mink&Wagner
هدف پژوهش
این پژوهش با هدف تعیین اثربخشی آموزش مدیریت استرس به شیوه شناختی-رفتاری بر کاهش افسردگی، اضطراب و استرس و افزایش کیفیت روابط والد-فرزندی زنان سرپرست خانواده انجام می شود.
فرضیه پژوهش
آموزش مدیریت استرس به شیوه شناختی-رفتاری بر کاهش افسردگی، اضطراب و استرس زنان سرپرست خانواده تاثیر دارد.
آموزش مدیریت استرس به شیوه شناختی-رفتاری بر افزایش کیفیت روابط والد-فرزندی زنان سرپرست خانواده تاثیر دارد.
تعاریف مفهومی و عملیاتی
مفهومی
افسردگی اضطراب و استرس: اضطراب ناایمنی یا تهدیدی است که فرد منبع آن را به وضوح درک نمی کند ( دادستان 1391 ) . افسردگی نوعی حالت روانی ناخوشایند که با دلزدگی ، یأس و خستگی پذیری شناخته می شود و غالبا نیز با نوعی اضطراب کم و بیش شدید همراه است ( منصور 1368 ). تنیدگی .................