پروپوزال بررسی رابطه بین ویژگی های پنج گانه شخصیت با اشتیاق شغلی و ابعاد آن در كاركنان سازمان آب و برق خوزستان در 15 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
پروپزال کارشناسی ارشد شامل:
مقدمه و بیان مساله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف اصلی و فرعی پژوهش
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
پیشینه پژوهش
طرح پژوهش
جامعه و نمونه پژوهش
روش نمونه گیری
ابزار های پژوهش
روش جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
فایل به صورت ورد و با فرمت doc می باشد و قابل ویرایش می باشد.
قسمت هایی از پروپزال:
مقدمه و بیان مسئله
هماهنگ با رشد اخیر در روانشناسی سلامت حرفهای سازمانها به کارمندانشان به عنوان ارزشمندترین موهبت و دارایی شان توجه میکنند، آنها نه تنها به عملکرد کارمندان که به سلامت و رضایت کارمندانشان علاقمند شدهاند. این عقیده وجود دارد که به منظور موفقیت و دوام آوردن در یک محیط پیوسته در حال تغییر، سازمانها به کارمندان سالم و با انگیزه نیاز دارند. تغییرات در سازمانهای جدید كارفرمایان را متقاعد كرده است که هرچه بیشتر به دانش و تجارب روانشناسی اعتماد کنند و این روند تغییرات منجر به روانشناسی سازمانها شده است (1). روانشناسی سلامت حرفهای بر خلاف آنچه از نامش بر میآید اغلب به موارد منفی پرداخته است. مثلاً در یک بررسی مشخص شد که حدود 95% از کل مقالاتی که تا کنون در "مجله روانشناسی سلامت حرفهای "چاپ شده است به جنبههای منفی و تنها 5% از تحقیقات به جنبههای مثبت مانند رضایت و انگیزش شغلی پرداختهاند (2). در قیاس با دانستههایمان در مورد عملکرد نامطلوب کارکنان، دانش ما در مورد کارکرد بهینه آنها هنوز هم بسیار محدود و اندک است. سازمانها از کارمندانشان انتظار دارند نه تنها در كارشان دچار مشكل و كج كاری نباشند که خلاق و نوآور نیز باشند، به آسانی با دیگران همکاری کنند، برای رشد حرفهایشان احساس مسئولیت کنند و به داشتن کیفیت بالای عملکردشان متعهد باشند (3). اشتیاق شغلی اصطلاحی است که برای Job Engagement، Work Engagement و Engagement پیشنهاد شده است. با ظهور روانشناسی مثبتنگر، این شگفت آور نیست که جنبههای مثبت بهداشت و سلامت در روانشناسی سلامت شغلی طرفداران بیشتری پیدا کند. یکی از این جنبههای مثبت اشتیاق شغلی است که متضاد و نقطه مقابل فرسودگی burnout در نظر گرفته شده است (4). بر خلاف افرادی که از فرسودگی شغلی رنج میبرند، کارمندانی که مشتاق به شغلشان هستند یک احساس نیرومندی و ارتباط مؤثر با فعالیتهای کاریشان دارند و خودشان را به عنوان افرادی توانمند برای پاسخ گویی به تقاضاهای شغلی میدانند (5). شوفلی Schaufeli و همکاران در سال 2001 اشتیاق شغلی را به عنوان یک وضعیت مثبت و رضایت بخش ذهنی در ارتباط با کار تعریف میکنند که با سه مؤلفهی انرژی حرفهای vigor، فداکاری حرفهای dedicationو شیفتگی حرفهای absorption مشخص میشود (6). اشتیاق به یک حالت پایا، سرایت کننده و موثر شناختی اشاره دارد که بر روی یک موضوع، واقعه، شخص و یا رفتار خاص متمرکز
هدف پژوهش:
هدف از این پژوهش بررسی رابطهی بین پنج عامل بزرگ شخصیت و اشتیاق شغلی و ابعاد آن در بین کارکنان سازمان آب و برق خوزستان بود.
فرضیه پژوهش
بین پنج عامل بزرگ شخصیت و اشتیاق شغلی و ابعاد آن در بین کارکنان سازمان آب و برق خوزستان رابطه وجود دارد.
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
تعاریف مفهومی
ویژگی های شخصیت: پنج عامل بزرگ شخصیت: به مجموعهی ویژگیهای فیزیکی، روانی، هیجانی و اجتماعی اطلاق میشود که فرد را موجودی بی همتا و متفاوت از دیگر افراد میسازد. به طور عام، رفتار ما تحت تأثیر این ویژگیها و تواناییهای شناختی و هیجانی قرار داشته و برای پیش بینی رفتار باید این ویژگیها به طور دقیق مورد بررسی گیرند. شخصیت از پنج ویژگی اصلی تشکیل یافته است که عبارتند از: روان رنجورخویی، برونگرایی، پذیرش، توافق و وظیفهشناسی (مک کری و کاستا، 2005).