پروپوزال بررسی رابطه پایگاه هویت و ویژگیهای شخصیتی در دانشجویان در 19 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
پروپزال کارشناسی ارشد شامل:
مقدمه و بیان مساله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف اصلی و فرعی پژوهش
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
پیشینه پژوهش
طرح پژوهش
جامعه و نمونه پژوهش
روش نمونه گیری
ابزار های پژوهش
روش جمع آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA
فایل به صورت ورد و با فرمت doc می باشد و قابل ویرایش می باشد.
قسمت هایی از پروپزال:
مقدمه و بیان مسئله
یكی از مسائل عمده كه نوجوان با آن روبرو میشود مساله شكلگیری هویت فردی اوست و این بدان معناست كه او باید به سوالهایی نظیر «من كیستم؟» و «به كجا میروم؟» پاسخ دهد. جستجوی هویت شخص متضمن این است كه شخص تشخیص دهد كه برای او چه چیزهایی مهم و چه كارهایی ارزشمند است و نیز متضمن تنظیم معیارهایی است كه وی بر اساس آنها بتواند رفتار خود و دیگران را هدایت و ارزیابی كند. علاوه بر اینها, این جستجو, تكوین احساس خودشكوفایی و شایستگی را نیز دربرمیگیرد.
احساس هویت شخصی در نوجوان به تدریج بر پایه همانندسازیهای گوناگون دوران كودكی تكوین مییابد. ارزشها و معیارهای اخلاقی كودكان خردسال تا حدود زیادی همان است كه والدین آنها نیز دارند. اصولا احساس عزتنفس در كودكان از نگرش والدینشان نسبت به آنها نشات میگیرد. با ورود به دنیای وسیعتر دبیرستان, كودكان به صورت فزایندهای به ارزشهای گروه همسالان خود و همچنین به ارزیابیهای معلمان و سایر بزرگسالان بیشتر ارج مینهند. نوجوانان از راه جمعبندی این ارزشها و ارزیابیها میكوشند تصویر یكپارچهای از خود به دست آورند. هر اندازه ارزشهایی كه از سوی والدین, معلمان و همسالان ابراز میشود همخوانی بیشتری با هم داشته باشند, به همان نسبت كار هویتیابی نوجوان آسانتر پیشمیرود (زمینه روانشناسی ـ هیلگارد).
در این تحقیق رابطه ویژگیهای شخصیتی با هر یك از پایگاههای هویت بررسی شده است به این معنی كه افراد واقع در پایگاههای هویت مختلف, چه ویژگیهای شخصیتی مشتركی دارند و كدام ویژگیها باعث میشود كه فرد زودتر به هویت دست یافته و متعهد شود.
اهمیت این مساله زمانی روشن میشود كه به نظریات اریكسون در زمینه هویتیابی نوجوان دقت كنیم. به نظر ایشان در دوران نوجوانی هویتیابی مسالهای جدی است. فرد در این دوران با مجموعهای از تغییرات روانی, فیزیولوژیكی, جنسی, شناختی و اجتماعی روبرو میشود كه در هویتیابی او نقش مهمی دارند.
در جوامع امروزی با وجود پیچیدگیها و موانعی كه بر سر راه رشد روانی ـ اجتماعی نوجوان شكل گرفته است, باید توجه بیشتری به مسایل و مشكلات نوجوانان داشت. ضرورت این پژوهش از جنبه بالینی نیز مطرح است. از نظر مارسیا, رواندرمانی بیش از همة حوزهةای روانشناختی میتواند از رویكرد پایگاه هویت بهره ببرد و توجه به چگونگی شكلگیری هویت مراجع و وضعیت كنونی او در این زمینه, برای درمان بسیار سودمند است و بیتوجهی به آن میتواند نتایج زیانباری در بر داشته باشد.
فرضیههای تحقیق
فرضیه اصلی
بین ویژگیهای شخصیتی و هر یك از پایگاههای هویت رابطه معنادار وجود دارد.
فرضیههای فرعی
1ـ بین پایگاههای هویت و تریبت تولد رابطه معنادار وجود دارد.
2ـ بین پایگاههای هویت و وضعیت تاهل رابطه معنادار وجود دارد.
3ـ بین پایگاههای هویت و رشد تحصیلی رابطه معنادار وجود دارد.