پاورپوینت بررسی اختلال فتیش در 35 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
مقدمه
فتیش چیست؟
فتیشیسم چیست؟
انواع فتیش
علائم فیتیش چیست؟
فتیش چرا به وجود میآید؟
درمان بیماری فتیش
چگونه برای درمان فتیش بهترین روانشناس را پیدا کنیم؟
بخشی از متن
مقدمه
علائم فتیش چیست؟ چگونه میتوان فتیشیسم را تشخیص داد؟ آیا اختلال فیتیش قابلدرمان است؟ فتیشیسم نوعی از بیماری جنسی است که در آن فرد برای لذت جنسی نیاز شدیدی به اشیاء بیجان یا قسمت خاصی از بدن دارد. نوع فتیش و شیوه زندگی این افراد مختلف است و در برخی از بیماران جنسی، حالتی افراطی دارد.
اگر خودتان یا شریک جنسیتان دچار بیماری فتیشیسم هستید و از فتیش به اشیاء خاص رنج میبرید، حتماً باید با روانشناس یا روانپزشک حرفهای مشاوره داشته باشید.
فتیش چیست؟
شاید ببرای شما این سوأل پیش بیاید که بیماری فتیش چیست؟ باید گفت این بیماری نوعی پارافیلیا یا انحراف جنسی است. در این نوع اختلال شخص به طور مداوم از اجسام غیرزنده مانند لباس زیر یا کفش پاشنه بلند برای تحریک جنسی خود استفاده کرده و به آنها وابسته است. علاوهبراین ممکن است شخص تمرکز ویژهای روی قسمتی از بدن (اندامهای غیرجنسی مانند پا) داشته باشد. شخص دچار فتیش تنها با استفاده از شیء موردنظر یا قسمتی از بدن میتواند رضایت جنسی را به دست آورد.
ممکن است شما هنگام رابطه جنسی از دیدن همسرتان با کفش پاشنهبلند لذت ببرید. این مورد لزوماً به این معنی نیست که شما دچار فتیش کفش هستید. احتمالاً با خود میگویید پس فتیش یعنی چه؟ افراد مبتلا به این بیماری برای تحریک جنسی و ارگاسم حتماً باید آن شیء یا قسمت موردنظر را لمس کنند و یا درمورد آن خیالپردازی کنند. فرد دارای فیتیش ممکن است، آن شیء را بوییده، لمس کرده و یا مزه کند. این شرایط میتواند به خودارضایی منجر شود. این افراد گاهی به یادگارخواهی تمایل دارند و به عنوان مثال لباس زیر افراد دیگر را پیش خود نگه میدارند.
فتیش جوراب یکی از حالتهای فتیشیسم است، در این فتیش فرد برای تحریک جنسی باید این شیء را لمس کند.
فتیشیسم چیست؟
احتمالاً اصطلاح فتیشیسم را شنیده باشید و بگویید فتیشیسم چیست و چه تفاوتی با فتیش دارد؟ در واقع فتیش به شیء یا قسمت خاص بدن گفته میشود که شخص به آن وابستگی خاصی دارد. در حالت کلی به این بیماری جنسی، فتیشیسم میگویند. روانشناسان معتقدند رفتار فتیشیسم میتواند کاملا طبیعی باشد. اما در صورتی که تبدیل به اختلال فتیشیسم شود و فرد از آن آسیب ببیند نیاز به درمان دارد. فتیشیسم در زنان خیلی شایع نیست و بیشتر در میان مردان رواج دارد. این بیماری تحت دستهبندی کلی اختلالات پارافیلیک قرار میگیرد.
و ...