پاورپوینت بررسی حسابداری لجستیک در 35 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
مقدمه
زنجیره تأمین
مدیریت زنجیره تأمین چیست
جریانهای زنجیره تأمین
لجستیک چیست
انواع لجستیک کدام است
مدیریت لجستیک چیست
چگونه فرایندهای لجستیک را بهینه سازی کنیم
استفاده از سیستمهای حسابداری لجستیک
حسابداری لجستیک چیست
اهمیت حسابداری لجستیک
نرمافزار حسابداری لجستیک
ویژگیهای نرم افزار حسابداری لجستیک
سخن آخر
بخشی از متن
مقدمه
حسابداری لجستیک در واقع استفاده از اصول و قوانین علوم حسابداری برای مدیریت هزینهها و برنامه ریزی فرایندها در تمام مراحل حمل، نگهداری و انبار داری محصولات میباشد. نرمافزار حسابداری لجستیک وظیفه ثبت و کنترل تمام اطلاعات مربوط مراحل مختلف زنجیره تأمین از تولید محصول تا رسیدن به دست مشتری را بر عهده دارد. یکی از بهترین نرمافزارها در این زمینه، نرمافزار حسابداری محک میباشد که با دارا بودن ویژگیهای کاربردی فراوان، امکانات ویژهای را در اختیار سازمانها و شرکتهای فعال در این زمینه قرار میدهد. یکی از نرمافزارهای خوب در این زمینه، نرمافزار حسابداری محک میباشد که با محاسبه فرایند ثبت عملیات، موجودی کالا، رهگیری کالا و… مدیریت و ثبت اطلاعات مالی شرکتهای حملونقل، انبارداریها و… را به سادهترین روش ممکن امکانپذیر میکند.
در دنیای پررقابت امروزه با توجه به ویژگی محیطی متنوع و وجود مشتریان بالقوه، دیگر روشهای مدیریتی گذشته برای تأمین، توزیع و مدیریت کالا، کارایی چندانی ندارد. امروزه اکثر سازمانها و شرکتها نیازمند این میباشد که یکپارچگی را در تمام فرایندها از تولید مواد خام اولیه گرفته تا رسیدن کالا به دست مشتری را پیاده سازی کنند. در واقع این کار نیاز به مدیریت و برنامه ریزی اصولی و صحیح دارد. مدیریتی که بر تمام فرایندهای زنجیره تأمین تا توزیع نظارت داشته باشد. در این مبحث به بررسی زنجیره تأمین، مدیریت زنجیره تأمین، لجستیک، مدیریت لجستیک، حسابداری لجستیک و اهمیت آن و همچنین سایر نکات مهم در این خصوص خواهیم پرداخت.
زنجیره تأمین
زنجیره تأمین مجموعهای از افراد، سازمانها و منابع و… میباشد که در تولید، فروش و تأمین یک کالا نقش دارند. این مجموعه میتواند نقش مهمی در رساندن مواد اولیه از تأمینکننده به تولید کننده داشته باشد یا مسئولیت تحویل کالا به مشتری را به عهده بگیرند. به عبارت دیگر شرکتهای مختلف به این دلیل زنجیره تأمین تشکیل میدهند تا بتوانند از هزینههای خود کم و در بازار پر رقابت به حیات خود ادامه دهند. این عوامل سبب به وجود آمدن علمی به نام مدیریت زنجیره تأمین (SCM) شده است تا بر تمام این فرایند نظارت داشته باشد. زنجیره تأمین منجر به کاهش هزینهها و افزایش سرعت انجام کار شرکت میشود. در گذشته شرکتها برای افزایش رقابت در بازار تلاش میکردند تا با بهینه کردن فرایندها و استاندارد سازی آنها محصولاتی با کیفیت بتر و هزینه کمتر تولید کنند. اما امروزه بیشتر شرکتهای دریافتهاند که برای ادامه حضور در بازار تنها بهبود فرایندهای داخلی و تواناییهای شرکت کافی نیست، بلکه تولید کنندگان مواد اولیه و قطعات نیز باید محصولاتی با بهترین کیفیت و کمترین هزینه تولید کنند و همچنین توزیع کنندگان محصولات نیز باید ارتباطات قوی در این زمینه داشته باشد. با چنین نگرشی، مدیریت زنجیره تأمین پا به عرصه گذاشت و در مدت زمان کوتاهی در بیشتر سازمانها و شرکتها به کار گرفته شد.
و ...