پاورپوینت بررسی درمان هاي سيستمي ويرجينيا استير دارای 44 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
نظريه ستير
مقدمه
مفاهيم نظريه سيستم (درمان)
نقشهاي خانوادگي و سبكهاي پيام رساني
الگوي بذرافشاني يا بسترسازي
نقشهاي خانوادگي و سبكهاي پيام رساني
خانوادههاي بالنده و آشفته
مراحل تعيين قانون در خانواده
شبكه خانوادگي
درمان های سیستمی
درمان ارتباطی / راهبردی
نظریه اسیب شناسی روانی
نظریه فرایندهای درمان
پالایش روانی
شرطی سازی تقابلی
رابطه درمانی
درمان بوئنی سیستم های خانواده
قسمتی از متن
نظريه ستير
مقدمه:
نظريه ستير افزايش اعتماد به نفس افراد در خانواده به منظور ايجاد تغيير در نظام ميان فردي آنهاست او بين عزت نفس و ارتباط يك همبستگر مستقيم يافته است و عزت نفس پايين را با ارتباط ضعيف همخوان و هم پيوند ميداند. او خانواده را يك نظام كلرنگي ميداند. نقشها اثرهاي عمدهاي بر كارايي موثر خانواده از طريق نفوذ قواعد فرايندهاي ارتباطي و پاسخ به فشارهاي رواني دارند
مفاهيم نظريه سيستم (درمان)
نشانههاي بيماري و توازن خانواده: سيستم خانواده را يك نظام متوازن ميدانست مخصوصاً او مايل بود بهايي را كه هر عضو نظام براي حفظ توازن كلي آن واحد «ميپردازد» تعيين كندستير ميگويد نشانههاي شخصي پريشان حال در حقيقت ميتواند علامتي باشد مبني بر اينكه او دارد در برابر عدم تعادل خانواده واكنش نشان ميدهد و به خاطر آنكه ميكوشد درد و ناراحتي خانوادهاش را كاهش دهد و در خود مستحيل كند رشد و نمو خويش را مخدوش ميسازد يعني نشانههاي IP را ميتوان تدابير تحكيم كنندهاي تلقي كرد كه به قصد كاهش فشارهاي رواني خانوادگي و بازگرداندن خانواده به دامنه بهنجار رفتار رايج آن پديدار ميشوند.
رشد و كمال فردي: ستير معتقد است كه انسانها همگي در پي رشد و كمال هستند و هر يك از ما تمامي منابع مورد نياز براي شكوفايي توان خويشتن را در اختيار داريم، البته در صورتي كه بتوانيم به اين منابع دست يافته و آنها را بپرورانيم. ستير سه دسته عوامل موثر بر رشد و تحول را معرفي ميكند.
نقشهاي خانوادگي و سبكهاي پيام رساني
شيوه پيام رساني خانواده بيانگر احساس ارزش شخصي اعضاي آن است. پيام رساني به كار يا ناكارآمد شاخص نظام خانوادگي بدكار به شمار ميآيند.
الگوي بذرافشاني يا بسترسازي
ستير دو جهانبيني متضاد را معرفي ميكرد كه به آنها الگوي «تهديد و پاداش» و الگوي «بذرافشاني با بسترسازي» ميگفت. در الگوي اول روابط بيانگر نوعي سلسله مراتب است كه در آن عدهاي قواعد را تعيين ميكنند و ديگران بايد آنها را بدون چون و چرا اجرا كنند.
اين سلسله مراتب مبتني بر نقش هايي است كه افراد در زندگي ايفا ميكنند. در حالي كه افراد موجود در رأس الزاماً اشخاصي بدخواهي نيستند، رفتارشان موجب خلق كساني ميشود كه احساس ضعف كرده و عزت نفس پاييني دارند. در الگوي تهديد و پاداش انتظار همرنگي وجود دارد.