پاورپوینت بررسی اختلال بیش فعالی و کمبود توجه دارای 51 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
اختلال کم توجهی-بیش فعالی
اختلال کم توجهی -بیش فعالی چیست؟
انواع “اختلال کم توجهی-بیش فعالی
به اختلال کم توجهی-بیش فعالی دچار بودن
اختلال کم توجهی-بیش فعالی در افراد گوناگون
اختلال کم توجهی-بیش فعالی به کم توانی
ملاک های تشخیصی در DSM IV
میزان شیوع بیش فعالی
نظریه های زیستی
نظریه های درون روانی
سن شروع
تفاوت های سنی و جنسی
اختلالات همزمان با ADHD
علائم و نشانه های ADHD در مراحل مختلف رشد
عوامل مداخله کننده
شکل گیری سیکل معیوب در کارکرد خانواده
مداخلات درمانی
حل مسئله اجتماعی
برنامه های آموزش والدین
برنامه درمانی تعامل والد- کودک
برنامه آموزش فرزند پروری مثبت
برنامه تعلیم خویشتنداری به والدین
مداخلات آموزشگاهی
بهبود مهارت های نوشتن
بهبود مهارت های زبانی و درک مطلب
قسمتی از متن
اختلال کم توجهی-بیش فعالی
بسیاری از انسانها از مشکل نداشتن تمرکز و احساس گاه و بیگاه بیقراری و ناآرامی رنج میبرند. اگر شما دچار کمتوانی موسوم به "اختلال کم توجهی-بیش فعالی یا ADHD" هستید این مشکلی است که همواره با شماست و به روی زندگی روزانه شما بسیار تاثیر میگذارد. این تاثیر گذاری ممکن است تا آنجا پیش برود که شما در محیط آموزشی یا محیط کاری با دشواری روبرو شوید.
اختلال کم توجهی -بیش فعالی چیست؟
اختلال کم توجهی- بیش فعالی یک کمتوانی و اختلال رفتاری – رشدی است و به این معناست که فرد مبتلا برای متمرکز کردن توجه خود دچار مشکل است. این دشواری در تمرکز میتواند در شرایط گوناگون جلوههای گوناگون داشته باشد. ADHD کوتاه شدهی Attention Deficit Hyperactivity Disorder است که معنای آن “اختلال کمتوجهی – بیش فعالی” است. اما همه کسانی که “بیش فعالند” به این بیماری مبتلا نیستند.
اگر شما دچار اختلال کم توجهی – بیش فعالی هستید باید تلاش و کوشش بسیاری بخرج دهید که خود را متمرکز کنید و این باعث میشود که بشدت خسته شوید. خلق و خو و مناعت طبع انسان نیز تحت تاثیر قرار میگیرد.
انواع “اختلال کم توجهی-بیش فعالی”
اختلال کم توجهی-بیش فعالی شکلهای گوناگونی دارد. عادیترین نوع آن به شکل دشواری در تمرکز، دشواری در کنترل رفتارهای ناگهانی و بیش از حد فعال بودن جلوهگر میشود. نوع کمتر عادی آن اینست که فرد مبتلا دچار مشکل تمرکز پیدا کردن است اما حرکات پیشبینی نشده انجام نمیدهد. این شکل از اختلال، به کوتاهی ADD و یا گاهی AD(H)D خوانده میشود. شکل سوم این اختلال تنها بیش فعالیتی یا فزون کُنشی و رفتارهایی است که انگیزه آنی دارند و بدون فکر قبلی انجام داده میشوند. این اختلال بیشتر در کودکان دیده میشود و اغلب یا ازبین میرود و یا بعدا تبدیل میشود به شکل ترکیبی اختلال کم توجهی-بیش فعالی یا ADHD .