پاورپوینت تاسیسات و تجهیزات شهری در 59 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
مبانی نظری
اهمیت و ضرورت پارکینگ
مفاهیم و دیدگاه ها
مكانيابي پاركينگ
معيارهاي موثر در مكانيابي پاركينگ
روش شناسی مدیریت پارکینگ در GIS
محدوديت در مكانيابي پارکینگ
مدیریت پارکینگ ها
انواع پارکینگ ها
انواع پارکینگ غیر حاشیه ای
سایر پارکینگ ها
مطالعه موردی
موقعیت حوزه مورد مطالعه
روش کلی مورد استفاده در مکانیابی
فرآیند و معیار های موثر در مکانیابی
وزن دهی به معیارها
آماده سازی لایه ها
ارزش گذاری و تلفیق نهایی معیارها
منابع
بخشی از متن
اهمیت و ضرورت پارکینگ
هر سال 8760 ساعت است و اگر فرض كنيم كه هر اتومبيل در طول سال به طور متوسط بيست هزار كيلومتر مسافت بپيمايد و متوسط آن 40 كيلومتر در ساعت باشد مدت زماني كه يك اتومبيل در سال به طور متوسط در حركت است برابر با 400 ساعت مي شود. بنابراين، هر اتومبيل به طور متوسط 8360 ساعت در سال در حال توقف است و احتياج به محلي براي توقف دارد. اين محاسبه ساده نشان مي دهد كه مدت زمان نياز هر اتومبيل به پاركينگ به مراتب بيشتر از مدت زمان حركت آن است.
نتیجه: به دلیل رشد بالای شهر نشینی، افزایش جمعیت و مسافرت های درون شهری، امروزه کلان شهرها با کمبود فضا برای پارک خودرو دست به گریبانند. همین مهم ضرورت ساخت پارکینگ را بیش از پیش تقویت می کند.
تقاضای پارکینگ
تقاضاي پاركينگ عبارت است از تعداد فضاي پاركي كه براي پارك نمودن سواري هاي شخصي در طول مدت توقف آنها در محدوده مورد مطالعه پاركينگ نياز است. (مختاري،15،1388)
سطح توقف خودرو
متوسط سطحي كه براي توقف هر اتومبيل در نظر گرفته مي شود، 14 متر مربع است. اگر متوسط تعداد سرنشين هر اتومبيل دو نفر فرض شود، به طور متوسط، هر سرنشين اتومبيل به حداقل 7 متر مربع از سطح شهر براي ايجاد پاركينگ نياز دارد و چون اتومبيل وسيله شخصي است، حداقل دو جاي پارك لازم دارد؛ يكي در محل سكونت و ديگري در محل كسب و كار يا محلهايي نظير مراكز خريد و مركز شهر...