تحقیق ابزارهای مشتقه و بحران مالی سال 2008 (مدیریت ریسک، ایجاد ریسک و مقررات) در 20 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
اقدامات تأمینی و مصونسازی در برابر بورسبازان: فعالیتهای مکمل؟
مدیریت ریسکها: دیدگاههای خوشبینانه در مورد نقش ابزارهای مشتقه در دهه 1990؛ پیشزمینهای برای بحران مالی در سال 2008
دیدگاههای بیانشده توسط دانشگاهیان
دیدگاههای بیانشده توسط قانونگذاران
دیدگاههای بیانشده توسط کاربران نهایی
ایجاد ریسک: دیدگاههای بدبینانه در مورد نقش ابزارهای مشتقه در دهه 1990 با تأثیر کم یا بدون تأثیر بر جلوگیری از بحران مالی سال 2008
ابزارهای مشتقه و بحران مالی سال 2008
نتیجهگیری موارد بیانشده
منابع
قسمتی از متن
ابزارهای مشتقه یک اصطلاح عمومی برای تمامی ابزارهای مالی است که در بورس و بازارهای خارج از بورس(OTC) اوراق بهادار، ارز و کالاهای اساسی مورد معامله قرار میگیرند. این ابزارهای مالی، که داراییها یا محصولات مشتقه نیز نامیده میشوند، میتوانند به صورت گسترده در چهار دسته اصلی طبقهبندی شوند: پیمانهای آتی، قراردادهای آتی، اختیار معاملهها و قراردادهای تاخت (سوآپ). وجود ابزارهای مشتقه استراتژیهای مصونسازی ریسکهای قیمت ناشی از معامله در بازارهای فیزیکی و نیز استراتژیهای سرمایهگذاری در معاملات پرخطر را تا حد زیادی تسهیل نموده است. ابزارهای مالی ذکر شده فوق، ابزارهای مشتقه نامیده میشوند، چون "ارزش آنها به ارزش سایر متغیرهای اصلی، و اساسیتر وابسته است (از آن مشتق میشود)" (جان هال، 2011، بخش اول). به طور دقیقتر، ارزش یک ابزار مشتقه، مانند یک پیمان آتی یا یک اختیار معامله، تابعی از دارایی اصلی آن است. بدیهی است، استراتژیهای متفاوت مبتنی بر ابزارهای مشتقه به صورتی متفاوت با نوسانات قیمت دارایی اصلی خود رفتار یا واکنش نشان میدهند. از این رو، سرمایهگذاران متفاوت، یعنی، پوششدهندگان ریسک، دلالان و سفتهبازان و عاملین خرید و فروش اوراق بهادار ممکن است استراتژیهای متفاوتی را با توجه به شرایط بازار اتخاذ کنند.
توجه: تحقیق تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است.