مبانی نظری و پیشینه پژوهش سازگاری هیجانی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx
ویژگی های فایل
شامل مبانی نظری و پیشینه پژوهش برای موضوع سازگاری هیجانی
13 صفحه ورد قابل ویرایش
منبع نویسی استاندارد APAو پاورقی دقیق
پشتیبانی تخصصی
فهرست مطالب
تعریف سازگاری
تعاریف سازگاری هیجانی
پژوهش های داخلی
پژوهش های خارجی
بخشی از متن فایل
بخشی از مبانی نظری
سازگاری هیجانی، سلامت روانی خوب، رضایت از زندگی شخصی و هماهنگی میان احساسات، فعالیت ها و افکار است. به عبارت دیگر سازگاری هیجانی یعنی ساز و کار هایی که با آنها، فرد ثبات عاطفی پیدا می کند(حاجلو، حیدری راد، برهمند، 1395).
بخشی از پیشینه پژوهش
خلعتبری، قربان شیرودی، آذری و همکاران (2013) در پژوهشی با عنوان رابطه بین رضایت زناشویی (بر اساس معیارهای مذهبی) و پایداری هیجانی ، 110 دانشجوی دانشگاه امام صادق را با روش خوشه ای تصادفی انتخاب و سپس با دو پرسشنامه رضایت زناشویی اسلامی و پرسشنامه شخصیتی پنج عامل NEO-FFI سنجیدند. نتايج تحقيق با استفاده از تحليل توصيفي و تحليل استنباطي تحليل شد. نتايج نشان داد که بين رضايت زناشويی و ثبات احساسی رابطه معنی داری وجود دارد. این بدان معنی است که هرچه سطح تحصیلات زناشویی آنها بیشتر باشد، کمتر درجه رضایت از خود و افراد بیشتر با پایداری هیجانی به دست می آید.
هو، چونگ، یو و همکاران (2013) در پژوهشی با عنوان نقش تعدیل کننده پایداری هیجانی در رابطه بین قرار گرفتن در معرض خشونت و اضطراب و افسردگی دریافتند که هم در معرض خشونت بودن و هم پایین بودن میزان پایداری هیجانی با علائم اضطراب و افسردگی رابطه مثبت دارد. سطح پایین پایداری هیجانی تشدید کننده رابطه میان در معرض خشونت بودن و علائم اضطراب و افسردگی است. الگوی مخالف نیز در میان نوجوانان با سطح بالایی از پایداری هیجانی یافت شد.