توضیحات کامل :

پروپزال رابطه سبک های دلبستگی، هیجان خواهی و هوش هیجانی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان در 23 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


پروپزال کارشناسی ارشد شامل:


مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش                 

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

 

بیان مساله

سوء مصرف مواد یکی از بزرگترین مشکلات عصر حاضر جامعه بشری می باشد که گستره ای جهانی پیدا کرده است. مصیبتی که میلیون ها زندگی را ویران و سرمایه های کلان ملی را صرف مبارزه و یا جبران صدمات ناشی از آن می نماید. هر روز بر شمار قربانیان سوء مصرف کننده مواد افزوده می­شود و عوارض آن شامل اختلالات جسمی، روانی، خانوادگی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، همه مرزهای فرهنگی، را در می نوردد و سلامت فرد و جامعه را مورد تهدید قرار می­دهد (مهرابی زاده، فتحی و زرگر، 1387). بر این اساس می­توان بیان داشت که مصرف مواد یکی از مشکلات عمده بهداشتی و اجتماعی جوامع امروزی به ویژه در کشورهای در حال توسعه است. چرا که گرایش روز افزون به مصرف مواد یکی از مشکلات مهم اجتماعی است، به ویژه با کاهش سن اعتیاد و رواج آن در میان نوجوانان (شاهسوند، 1385) ضرورت چاره اندیشی بیشتر احساس می­شود. از آنجا که آمارهای سن شروع مصرف مواد در حال کاهش و متمرکز بر دانش آموزان و دانشجویان است، توجه به میزان آمادگی برای اعتیاد این قشر و شناسایی متغیرهای مرتبط با آن بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

می­توان اعتیاد را بیماری جسمانی-روانی-اجتماعی دانست که در شکل­گیری آن زمینه های پیش اعتیادی متعددی نقش اساسی ایفا می کنند (گلانتر[1]، 2006). وابستگی به مواد یا به اصطلاح اعتیاد به مواد مخدر در همه مشاغل، سطوح تحصیلی و طبقه اقتصادی اجتماعی دیده می شود و مختص به افراد و اقشار خاصی نمی باشد (زرگر، نجاریان و نعامی، 1387). هر روز از طریق رسانه های جمعی، دوستان و آشنایان اخبار گوناگونی از افزایش میزان مصرف مواد مخدر، افزایش معتادان و مشکلات ناشی از آن شنیده می ­شود. که دلالت بر این امر دارد که مشکل اعتیاد مختص جامعه کنونی نیست، بلکه پدیده ای جهانی است. نکته مهمی که در رابطه با اعتیاد باید مدنظر داشت این است که اعتیاد یک پدیده چند بعدی است، یعنی عوامل مختلفی دست به دست هم می دهند تا یک فرد معتاد شود و به اعتیاد خود ادامه دهد و حتی بعد از اینکه ظاهراً درمان شد به حالت اول بازگردد (چارلز و داچن[2]، ترجمه رنجگر، 1383). بر اساس این نکته که عوامل متعددی در شکل­گیری، مداومت یا عود اعتیاد در محیط های گوناگون اثرگذار است و همچنین این امر که اعتیاد در همه اقشار، گروه ها و طبقات فردی، قومی، فرهنگی و اجتماعی می­تواند بروز نماید، پژوهشگر را بر آن داشت تا حرکتی در راستای شناسایی بیشتر برخی عوامل موثر و زمینه ساز اعتیاد نماید.

 


[1]. Galanter

[2]. Charlz., & Dachen

 

فرضیه های پژوهش

  1. بین سبک های دلبستگی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه وجود دارد.
    1. بین سبک دلبستگی ایمن با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه منفی وجود دارد.
    2. بین سبک دلبستگی اجتنابی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه مثبت وجود دارد.
    3. بین سبک دلبستگی مضطرب دوسوگرا با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه مثبت وجود دارد.
  2. بین هیجان خواهی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه مثبت وجود دارد.
  3. بین هوش هیجانی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه منفی وجود دارد.
  4. بین سبک­های دلبستگی، هیجان­خواهی و هوش هیجانی با آمادگی اعتیاد در دانش آموزان پسر رابطه چندگانه وجود دارد.