توضیحات کامل :

پاورپوینت کاربرد فناوری های نوین در حسابداری در 46 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

ویژگی فناوریهای نوین

سیستم تشخیص هویت رادیویی (تلفیقی از سخت‌افزار و نرم‌افزار)

نظارت بر نحوه تولید

بهبود فرایند تخلیه کالا در انبار

تایید به پایان رسیدن عملیات تحویل

سیستم برنامه‌ریزی منابع بنگاه (تلفیقی از نرم‌افزار و شبکه)

تحولات سیستمهای برنامه‌ریزی منابع بنگاه

ای آر پی عاملی برای ایجاد تغییر در حسابداری

نتیجه‌گیری


بخشی از متن

مقدمه

یکی از دلایل پیشرفت بشر، حس کشف حقیقت و برتری‌طلبی اوست که همواره نیازهایش را افزون و منجر به شکلگیری اندیشه نوین و تلاش بیشتر برای رفع نیازهای وی شده است. جهت پاسخگویی به نیازهای جدید که در پیروی از ارتقای دانش او و معرفی محصولات پیشرفته‌تر، تحولات عظیمی را در پی داشت، فناوریهای نوین ظهور و روزبه‌روز طراحی و تولید آنها چشمگیرتر شد. حسابداری نیز به‌عنوان یکی از نخستین فنون بهره‌بردار، ارتباطی تنگاتنگ و وابسته با فناوریهای نوظهور برقرار کرد. در حال حاضر به‌کار نگرفتن این فناوریها، غیرممکن و انتخاب نوع آن یکی از مسائل کلیدی و بخشی از مسئولیتهای مهم مدیریت در برنامه‌ریزی و تدوین ساختار شرکت است تا بسته به نوع و نحوه گزینش ابزار جدید، هدفهای سازمان را برآورده، هزینه کمتر تحمیل، سود بیشتر تحصیل یا پاسخگوی گروههای ذینفع باشد. لذا بیشترین توجه مدیر را به خود جلب می‌کند و بخش چشمگیری از برنامه‌ریزیهای او را در بر می‌گیرد. توسعه روزافزون کاربرد فناوریها و شتاب چشمگیر رشد آن، آثار شگرفی بر کلیه فعالیتهای سازمانها گذاشته است. در این مبحث، برخی از این آثار و کاربرد آنها در حوزه حسابداری مدنظر قرار گرفته و با توصیف دو نمونه از آنها، موضوع مورد بحث تشریح شده است.

ویژگی فناوریهای نوین

اهم ویژگیهای سیستمهای نوین که در حال حاضر مرتبط با فعالیتهای حسابداری و حسابرسی مورد استفاده قرار می‌گیرد، شامل مواردی به‌شرح زیر است:

دقت زیاد: در فعالیتهایی که انسان انجام می‌دهد، دقت انجام کار وابسته به شخص کاربر متغیر و معمولا غیرقابل اعتماد است، درحالی که فناوریهای نوین با دقتی بسیار بالا طراحی شده‌اند و در عملیات محاسباتی و پردازشی از ضریب اطمینان‌بخش بیشتری برخور دارند.

سرعت زیاد در پردازش داده‌ها: محاسبه و پردازش سریع داده‌ها و اطلاعات ارائه‌شده به سیستم، زمان انجام فعالیت را به حداقل رسانده و در نتیجه بهره‌وری کار را افزایش می‌دهد. همچنین، قابلیت جستجو و دستیابی سریع به اطلاعات که در این فناوریها پیش‌بینی و طراحی شده است، یکی از عوامل موثر افزایش سرعت در فرایند قلمداد می‌شود.

به‌موقع بودن گزارشها: در فناوریهای نوین صرفاً با مشخص نمودن دامنه اطلاعات مورد نظر، بر حسب تاریخ یا سقف خاصی از عملیات انجام‌شده در سیستم، می‌توان بدون فوت وقت از داده‌های ثبت‌شده با سرعت بالا پردازش و محاسبات مورد نظر را انجام داد و گزارش کار را دریافت کرد. همچنین، تنوع گزارشهای ارائه‌شده به‌مراتب بیش از سیستمهای سنتی مشابه است.

امکان مبادله اطلاعات: مهمترین کاربرد فناوریهای نوین از لحاظ نحوه استفاده از سیستم، در قالب ایجاد امکانات و فراهم نمودن بستر لازم جهت تبادل اطلاعات ارائه‌شده در سیستمهای در نظر گرفته‌شده است. علاوه بر این ویژگیها، مواردی نظیر کاهش اندازه فیزیکی مخازن اطلاعات، رفع برخی از فسادهای اداری، ایجاد امکان کار تمام وقت، کاهش هزینه‌های سیستم و سازمان، ایجاد امکان همکاری به روش کار از راه دور نیز از خصوصیات بارز فناوریهای نوین هستند .

کاربرد فناوریهای نوین هم از لحاظ نوع (وسایل، ابزار، امکانات) که بیشتر جنبه سخت‌افزاری و هم از لحاظ نحوه (روش، شکل، شیوه بهره‌گیری) استفاده که بیشتر جنبه نرم‌افزاری دارند در حسابداری امکانپذیر است. لذا در این مبحث جهت تشریح کاربرد فناوریها از لحاظ نوع استفاده، سیستم تشخیص هویت رادیویی1 (تلفیقی از سخت‌افزار و نرم‌افزار) و جهت تشریح کاربرد فناوریها از لحاظ نحوه استفاده، سیستم برنامه‌ریزی منابع بنگاه2 (تلفیقی از نرم‌افزار و شبکه) انتخاب شده است.

و ...