توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی اختلال نارساخوانی در کودکان دارای 51 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

نارساخوانی
نارساخوان‌ها چه کسانی هستند؟
نارسا‌خوان بینایی
نارساخوان شنوایی
ساموئل کرک و نارساخوانی
یک نارساخوان چطور می‌بیند؟
دلایل اختلال نارساخوانی
شیوع در دو جنس
درمان نارساخوانی
آخرین یافته‌های درمانی اختلال نارساخوانی
تعاریف نارساخوانی
تشخیص نارساخوانی و آزمون های تشخیصی
نشانه های نارساخوانی
علل نارساخوانی
درمان نارساخوانی
رو‌ش‌های ترمیمی
تصحیح نارساخوانی دیویس
تکنیک نارساخوانی دیویس


قسمتی از متن

نارساخوانی
یک اختلال یادگیری است که شامل مشکلات شناسایی اصوات گفتاری و یادگیری نحوه ارتباط آن‌‎ها با حروف و کلمات است. نارسایی خوانی که ناتوانی در خواندن نیز نامیده می‌‎شود، مناطقی از مغز را که زبان‌‎های مختلف را کنترل می‎‌کند تحت تاثیر قرار می‌‎دهند. کودکان مبتلا به نارساخوانی از هوش طبیعی برخوردارند و از نظر بصری مشکلی ندارند. اکثر کودکان مبتلا به نارساخوانی می‎‌توانند با تدریس خصوصی یا یک برنامه آموزشی تخصصی در مدرسه مشکلشان برطرف شود. البته حمایت عاطفی نیز نقش اساسی در درمان این اختلال دارد.
گرچه هیچ درمانی برای نارساخوانی وجود ندارد، ارزیابی سریع و انجام اقداماتی می‌‎تواند بسیار موثر باشد. بسیاری از افراد از این اختلال در کودکانشان اطلاعی ندارند و این موضوع می‌‎تواند باعث شود بسیاری از افراد تا بزرگسالی نتوانند این اختلال را تشخیص دهند. اما هرگز برای کمک گرفتن دیر نیست.

نارساخوان‌ها چه کسانی هستند؟
هرگونه اختلال در خواندن را «نارساخوانی» می‌گویند. این اختلال که در کودکان شایع است با شواهدی مانند عقب‌ماندگی ذهنی یا مشکلات مغزی همراه نیست. به عبارتی دیگر این کودکان، از لحاظ جسمی و روانی تفاوتی با سایر کودکان ندارند، بلکه این اصطلاح اغلب برای کودکانی به‌کار می‌رود که علی‌رغم هوش طبیعی، توانایی خواندن ندارند.
نارساخوان‌ها کودکانی هستند که با واژه‌ها آشنایی دارند و در مکالمه از آن‌ها استفاده می‌کنند، اما توانایی درک و شناسایی نشانه‌های نوشتاری یا چاپی را ندارند. برخی نیز هر چند توانایی خواندن دارند، اما درک صحیحی از مفهوم واژه موردنظر ندارند. در کل، روانشناسان نارساخوان‌ها را به دسته عمده «نارسا‌خوان بینایی» و «نارساخوان شنوایی» تقسیم می‌کنند.

نارسا‌خوان بینایی
مایکل باست و جانسون عقیده دارند که «نارساخوانان بینایی» اختلالاتی در ادراک
نارساخوان‌ها کودکانی هستند که با واژه‌ها آشنایی دارند و در مکالمه از آن‌ها استفاده می‌کنند، اما توانایی درک و شناسایی نشانه‌های نوشتاری یا چاپی را ندارند. برخی نیز هر چند توانایی خواندن دارند، اما درک صحیحی از مفهوم واژه موردنظر ندارند. در کل، روانشناسان نارساخوان‌ها را به دسته عمده «نارسا‌خوان بینایی» و «نارساخوان شنوایی» تقسیم می‌کنند...