توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی فنون و مهارتهای مشاوره شغلی دارای 90 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

آشنایی با شغل مشاور شغلی
وظایف مشاور شغلی
تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل مشاور شغلی
بازارکار و آینده شغلی مشاور شغلی
شرایط تاسیس مرکز مشاوره
میزان درآمد مشاور شغلی
شخصیت های مناسب شغل مشاور شغلی
میزان درآمد مشاور شغلی در برخی کشورهای جهان
میزان درآمد مشاور شغلی
شرایط تاسیس مرکز مشاوره
مراحل مشاوره شغلی
خوداگاهی و خودارزیابی
آزمون شخصیت های رنگی
طرح ریزی درمان در مشاوره شغلی
ازمون های شخصیت رنگی
شخصیت های رنگی
کارورزی
شبکه سازی
مکاشفه ی شغلی


قسمتی از متن

آشنایی با شغل مشاور شغلی
اگر از ملاقات و صحبت با افراد مختلف لذت برده و دوست دارید به آنها کمک کنید که از همه توانایی های بالقوه خود بدرستی استفاده کنند، این شغل برای شما مناسب است.
شغل یا کار یکی از اصلی ترین بخش های زندگی هر فردی است. کار به انسان هویت داده و بسیاری از زمینه های شکوفایی او را فراهم می کند. بخش عمده دوره زندگی هر فردی را زمان کاری و شغلی او تشکیل می دهد. همه این موارد اهمیت بالای شغل در زندگی افراد را مشخص می کند.
در دنیای پیچیده امروز که گزینه ها و عوامل زیادی پیش روی انسان ها قرار دارد، یک انتخاب درست، کاری مشکل است. این انتخاب ها در زمینه های مختلف زندگی می باشند. یکی از آنها انتخاب شغل مناسب است. انتخاب شغل درست به افراد کمک می کند علاوه بر استفاده درست از استعدادها و توانمندی های بالقوه خود، به رضایت و آرامش در زندگی برسند.
برای رسیدن به یک شغل مناسب، کسی که می تواند به افراد کمک کند، مشاور شغلی است. مشاور شغلی استعدادها، امکانات، خصوصیات روانی و جسمی فرد را در نظر گرفته و شغلی که متناسب و سازگار با آنها باشد را به او پیشنهاد می کند. در واقع مشاور شغلی آشنایی کامل با مشاغل مختلف دارد و با دریافت و بررسی اطلاعات مربوط به توانایی ها، استعدادها، امکانات و شرایط فرد متقاضی، بهترین شغل را برای او می یابد.
مشاوره شغلی در مراحل مختلف زندگی افراد نقش متفاوتی دارد. در مورد دانش آموزی که هنوز رشته تحصیلی و آینده شغلی خود را انتخاب نکرده، مشاور شغلی به بررسی دقیق ویژگی های شخصیتی، استعداد و توانمندی ها، علایق و شرایط خانوادگی او پرداخته و با توجه به آنها، رشته تحصیلی و به دنبال آن شغل مناسب او را تشخیص و او را در جهت مناسب قرار می دهد.

وظایف مشاور شغلی
شناسایی و ارزیابی توانایی ها، استعدادها و علایق مراجعان
آشنا کردن مراجعان با موارد آموزشی و شغلی از جمله رشته های تحصیلی، ویژگی های شغلی، شرایط درآمدی شغل و...
مصاحبه با مراجعان و گرفتن تست های روانشناسی و شخصیت شناسی برای شناخت صحیح ویژگی ها و خصوصیات آنها
کسب سایر اطلاعات لازم در مورد شرایط زندگی، شرایط محل کار، مشاغل موجود در سازمان (در بررسی کارکنان سازمانی) و... مراجعان
راهنمایی و کمک به مراجعان در انتخاب رشته تحصیلی یا شغل مناسب
برنامه ریزی عملی برای افراد برای رسیدن به اهداف و حمایت از آنها

بازارکار و آینده شغلی مشاور شغلی
مشاور شغلی می تواند در بخش دولتی و خصوصی در مدارس، دانشگاه ها، شرکت ها و مراکز مشاوره کار کند. در صورت داشتن تجربه و سرمایه کافی می تواند به طور مستقل کارکرده و یک مرکز مشاوره شخصی راه اندازی کند.